Saturn – Gospodar vremena u Jarcu

Aleksandra AtlagićSaturn se od kraja prosle 2017. godine nalazi u znaku svog sedišta, u znaku Jarca… Saturn u numerologiji vlada brojem 4!
Saturn se vraća u svoje sedište posle 27 godina. Zadnji put je tu boravio osamdeset devete, devedesete, devedest prve godine… Ono sto vučemo još iz tog perioda, pod uslovom da smo bili rođeni, vraća nas na mesto zločina. Kad kazem mesto zločina mislim na ono započeto ali nedovršeno. Ako smo se tada klonili odgovornosti i išli linijom manjeg otpora, sada se suočavamo sa posledcama i učenjem lekcije koju ne možete mimoići, a uz to ste stariji svega jedno tridesetak godina. Ako smo u tom periodu napravili pogrešan potez koji je preusmerio našu životnu putanju vreme je da se vratimo u sedište i da se rasčisti sa prošlosću… Neko na manje, neko na više bolan način ali je vreme došlo po svoje… Kompromis ne postoji!
Saturn traži odgovornost i što niste dali u mladosti i od čega ste okretali glavu daćete u starosti. Ono što ste nepravedno izgubili u maladosti dobićete sad u ovom ciklusu Saturna. Ipak je on u svom sedištu naredne dve i po godine. Ciklus mora biti zatvoren.
Saturn nije tu da ga se plašite već vas uči odgovornosti i disciplini. On ne voli ego i samoljublje, ne voli guranje problema pod tepih i bežanje! On ne trpi ni lenjost ni ljude bez cilja koji se jednostavno prepuste pukom preživljavanju, mentalnom, fizičkom, egzistencijalnom….
Za mlađe generacije važi skoro isto jer on nas na svakih sedam godina podseti na to da postoji i tada ima kontakt sa našim vitalnim delovima horoskopa. Tada nas prodrma da vidi sta smo naučili do tada…
Saturn u Jarcu traži da se posvetite onome što je dugoročno… Nikako kratkoročnim ciljevima. Zna se šta je najpotrebnije u ovom momentu. Saturn je temelj našeg života, i od čega temelj napravite i koliko uložite, to će vas kasnije sačekati… Sve prođe, dođe ali temelji ostaju i na njima možete sagraditi ponovo ostatak žvota kao i ostatak svoje ličnosti pa i sa šezdeset godina…
Savet onima koji gaze svoju dvadeset sedmu, osmu, devetu godinu u naredne tri godine, da dobro obrate pažnju kako postavljaju isti taj temelj i od kog materijala jer sad su po prvi put sami odgovorni za svoj život. Do sad su bili pod okriljem roditelja, škole, nepromišljenih mladalačkih poteza. Više nema prostora za greške…. Smatra se da ste dotakli mudrost i da možete njome upravljati.
Da, Saturn voli mudre ljude, sedu glavu i poštovanje!!!

Za više informacija pozovite vašu Aleksandru Atlagić!

  • Srbija 0906906999
  • BiH BH Telekom 094270403
  • BiH Eronet 094860928
  • BiH Mtel 094593633
  • Švajcarska 0901400001
  • Austrija 0900511602
  • Švedska 09392000337
  • Slovenija 090100111
  • Hrvatska 064600041