Mesečni horoskop za April 2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

Poboljšanje u ličnim odnosima daće vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Biće u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu biće veliki. Odmarajte.

 

 

 


BIK

Tajne Astrologije Bik

Oni u čvrstim vezama uspevaće diplomatijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali biće u iskušenjima i izazovima da naglostima uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događaće se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.

 

 

 


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

Ovaj mesec biće malo manje ljubavnih dešavanja, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni, a neki će se potruditi ulepšati svoju radnu sredinu.      

 

 

 


RAK

Tajne Astrologije Rak

Ovaj mesec pokušajte slediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više želje i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispuniće se ona druge strane. Najviše brige imaćete oko finansija. Biće gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići ne na neočekivan način.

 

 

 


LAV

Tajne Astrologije Lav

Vaš stil nije nametanje i agresivnost, a upravo u takvim iskušenjima nalazićete se ovaj mesec. Budite jednostavno ono što jeste i olabavite čak i onda kad jasno vidite da situacije nije idealna. Trebaće pričekati. U poslu će biti bolje nego u ljubavi, pa iskoristite svoju ogromnu energiju koju sad imate da pokrenete projekte.

 

 

 


DEVICA

Tajne Astrologije Devca

Mnogi će se duboko zamisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji u njima će svako malo provocirati potrebu za preispitivanjem istog. U poslu ćete biti u iskušenjima nekih saradnji. Moguće je da ćete jednu prekinuti kako bi počeli neku novu. Sve ćete doživeti kao stres. Neki će otići na godišnji odmor.      

 

 

 


VAGA

Tajne Astrologije Vaga

 

Vaš kvalitetan ljubavni period nastaviće se većinu ovog meseca. Možete izlaziti ili biti kod kuće u društvu voljene osobe, no nikad vam neće biti dosadno. Uživaćete punim plućima. Zaposleni u usluž

nim delatnostima imaće više posla nego inače, a oni će se razvijati dobro. Male zbrke moguće su u komunikaciji.

 


ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

Svakim danom vi ćete sve više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge će ovo biti lepi dani udvoje. Oni koji su još sami rado će izlaziti i još lakše nalaziti društvo. Većinu stvari na poslu uspećete odraditi bez problema. Manje peripetije moguće su s prihodima jer ćete trebati nešto dati da bi kasnije i dobili. 

 

 

   


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mesec. Velike su mogućnost kvalitetnog povezivanja s ljudima, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspećete. 

 

 

 

 

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

Verovatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vreme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem negujte dobre odnose. Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali brzo ćete naći novo društvo. Ispitivaće se vaši radni rezultati. 

 

 

 

 

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vreme za mirovanje i održavanje solidnog status quo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja. U poslu će neke doći na svoje jer će dočekati priznanja ili prihvaćanja. Vodite računa što govorite jer bi vas mogli krivo razumeti. 

 

 

 


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

Mesec je dobar za osobne odnose. Bićete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavaće vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći preko svojih prijatelja. Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolaziće do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a biće i stresa.

 

Pratite nas na: