Nedeljni horoskop 13.-19.5.2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan
LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo celi ove nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše spremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u budućnost. KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe. ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam energije. Štedite se.

BIK

Tajne Astrologije Bik
LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmehom. KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i potaknuti da posao organiziraju bolje. ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje kriterijume.

BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci
LJUBAV: Idući će vas dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će sprečiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite. KARIJERA: Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na opuštanje.

RAK

Tajne Astrologije Rak
LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspeti. KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklevajte, nego zasučite rukave i radite. ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sport.

LAV

Tajne Astrologije Lav
LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj. KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehanička odrada stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova. ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

DEVICA

Tajne Astrologije Devca
LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život. KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senu. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme. ZDRAVLJE&SAVET:Budite strpljivi u svemu.

VAGA

Tajne Astrologije Vaga
LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu. KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji. ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitetu prehrane.

ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion
LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se što više učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali bi će dobro. KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, no kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage. ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

STRELAC

Tajne Astrologije Strelac
LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti van, među ljude. KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje će i dalje trebati upućivati. Pomozite im svojim znanjem. ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.  

JARAC

Tajne Astrologije Jarac
LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće. KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi. ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe.  

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija
LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektira se na vaše osobne odnose jednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja. KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti o vašoj sposobnosti saradnje s drugima.Trebaće malo strpljenja, a to će vas živcirati. O vama ovisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtevima. Budite profesionalni.  ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.

RIBE

Tajne Astrologije Ribe
LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist. KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samoj operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi lakše, jasnije i znaće se što je čiji zadatak. ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju s prijateljima.
Pratite nas na: