Nedeljni horoskop 15.4. – 21.4.2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

LJUBAV: Uspećete odoleti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.
ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.


BIK

Tajne Astrologije Bik

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti. 
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na finansijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put..
ZDRAVLJE&SAVET: Verujte svom šestom čulu.


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porašće ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupaćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.
KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.
ZDRAVLJE&SAVET: Opuštaće vas kupanje u kadi.


RAK

Tajne Astrologije Rak

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se dati videti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najveroatnije ostati sami.
KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu. 
ZDRAVLJE&SAVET: Prijatelji će vas dobro posavetovati.


LAV

Tajne Astrologije Lav
LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog spola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome. KARIJERA: Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati. ZDRAVLJE&SAVET: Obnovite svoj stari hobi.

DEVICA

Tajne Astrologije Devca

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte. 
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh.
ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.


VAGA

Tajne Astrologije Vaga
LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljskog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu. Kod nekih će to biti porodica iz koje potiču. Oni u vezama gledaće kako povezati voljenu osobu sa spomenutim. KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi o tome što zapravo želite. ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.  

ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

LJUBAV: Bićete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.
KARIJERA:U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite. 
ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu.


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenih ciljeva.
ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.
KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagodbe. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.
ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sve što treba.

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.
KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne nadmudrujte se.


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

LJUBAV:Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unapred. 
KARIJERA:Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojim rade učiniće to i više nego uspešno. Prolazite određene transformacije.
ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.

Pratite nas na: