Nedeljni horoskop 18.3. – 24.3.2019.godine

 

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

LJUBAV: Nedostatak interesa za ljubav rezultat je toga što se super provodite s prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate spojiti i povezati. Biće zabavno.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine.


BIK

Tajne Astrologije Bik

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

KARIJERA: Volite videti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili onamo gde  treba. Biće to dobro. ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti ojačaće, no objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za što znate da volite.

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktaće se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.


RAK

Tajne Astrologije Rak

LJUBAV: Veliki deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete ceniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke. ZDRAVLJE&SAVET: Ko ima umetničkih ideja, neka se izrazi.


LAV

Tajne Astrologije Lav

LJUBAV: Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podijelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može. ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.


DEVICA

Tajne Astrologije Devca

LJUBAV: Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni što vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima.

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju. ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz laganu muziku.


VAGA

Tajne Astrologije Vaga

LJUBAV: Biće vam jednako važno kako orgnaizovati zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišujući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač. KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako se dvoumite, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET:  Potražite rekreaciju za sebe.


ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

LJUBAV: Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: U idućim danima verovatno će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i buku. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane uz svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti glavna zvezda noći na nekom od zanimljivih tuluma. Svi će se dobro zabavljati. Oni u vezama su dobro.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Ipak dobijate. ZDRAVLJE&SAVET: Usvojite neku od tehnika relaksacije.

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

LJUBAV: Verovatno ćete se katkada osećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolaziće jedno dinamično razdoblje u kom će biti dosta zabavljanja, ali malo manje dubine. Ipak, neće im biti loše. Samo neka ne očekuju savršenstvo. KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Baterije ćete napuniti sportom.

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno. KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila. ZDRAVLJE&SAVET: Idite u šetnju i dobro se naspavajte.


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

LJUBAV: Izdržite u miru prvi deo nedelje. Druga polovina nedelje donosi malo povoljnije ljubavne uticaje kad ćete opet lakše naći zajednički jezik s voljenom osobom. Ipak, pazite da katkada ne reagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. KARIJERA: Saradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku. ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad je bolje ćutati.

Pratite nas na: