Nedeljni horoskop 1.4. – 7.4.2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristalizuju stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda  se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.


BIK

Tajne Astrologije Bik

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći poverovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte preterati s vlastitom prezentacijom. KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.  ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomoro neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro.

KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talenovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.


RAK

Tajne Astrologije Rak

LJUBAV: : Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cenu, no ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom, te će zajedno izlaziti. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije. ZDRAVLJE&SAVET: Manje se naprežite, više se odmarajte.


LAV

Tajne Astrologije Lav

LJUBAV: Uviđate da se ne vredi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nigde. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dvije muve ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje. . ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se. Treba vam.


DEVICA

Tajne Astrologije Devca

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će tako partijati s poznanicima bez plana.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja. ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja.


VAGA

Tajne Astrologije Vaga

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu. KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVET: Eliminišite frustracije kroz sport.


ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život. KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli sarađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti bolji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete

ZDRAVLJE&SAVET: Analizirajte svoje stavove.


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Netko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati sarađivati.  ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.  

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog. KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne treba da smanjujete svoje kriterijume.

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami. KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju ZDRAVLJE&SAVET: Izdržite.


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisiće u uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni. KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete još više. ZDRAVLJE&SAVET: Istražite svoje talente.

Pratite nas na: