Nedeljni horoskop 25.3. – 31.3.2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenuće u potragu prema tom kriterijumu. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate. Bićete spremni i na određene promene kako biste postigli bolje poslovne rezultate. Izborićete se za njih bez odlaganja.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno ćete spojiti zabavu i putovanje.


BIK

Tajne Astrologije Bik

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto nešto bolje u poređenju s onim što vam se događa, no ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. O vašem pristupu zavisiće i  kako ćete se osećati u nekom ličnom odnosu.

KARIJERA: Bićete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posledica toga što vi sada tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima. 

 ZDRAVLJE&SAVET: U timskom radu treba učestvovati  barem u dvoje.


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. U zavosnosti od  vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak nesvesno živeti svoje snove.


RAK

Tajne Astrologije Rak

LJUBAV: : Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo nedelje ljubav će postati strastvenija. Biće lepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu. Ona smiruje.


LAV

Tajne Astrologije Lav

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

. ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za žurbom.


DEVICA

Tajne Astrologije Devca

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primetićete i to da vas drugi stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće osvežiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cele nedelje biće usmeren na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Pokažite što znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god se zatekli, širićete glas razuma.


VAGA

Tajne Astrologije Vaga

LJUBAV: Vaši lični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno olabavite.


ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ove nedelje za neke od vas mogao bi doneti nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a krajem nedelje sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti što je na stvari. 

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s drugima.


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim će trebati pokazati više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće prebroditi sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

 ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih postignuća.

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

LJUBAV: VAko izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ove nedelja karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kom se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati. 

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Budi se vaš interes za alternativu.

Pratite nas na: