Nedeljni horoskop 8.4. – 14.4.2019. godine

OVAN

Tajne Astrologije Ovan

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenjljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje. KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani negde da rade. Izazovi će biti svakodnevni. ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.


BIK

Tajne Astrologije Bik

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro. KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta. ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite kritičare.  


BLIZANCI

Tajne Astrologije Blizanci

LJUBAV: Dobar ugođaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, nakonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Biće zanimljivo. KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenuti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati. ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte šta imate, pa tek onda delujte.


RAK

Tajne Astrologije Rak

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro. KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi. ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.


LAV

Tajne Astrologije Lav

LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cenu. KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo reskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopšte niste nadali. ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se sa sitnicama.


DEVICA

Tajne Astrologije Devca

LJUBAV: Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za jačanje poverenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će pak više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osećati dobro. KARIJERA: Bićete pomalo umorni od svega. Neke kolege će vas i zadirkivati. Ne reagujte. Ono što morate odraditi, odradite profesionalno. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno. ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljajte dugoročno.


VAGA

Tajne Astrologije Vaga

LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos ponekoj prepreci ili frustraciji. Ipak, u nastavku treba biti oprezan i mirom održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i ceniti vaš trud oko svega. KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja. ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je biti iskren. Maske padaju.


ŠKORPIJA

Tajne Astrologije Škorpion

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to. KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da s eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude. ZDRAVLJE&SAVET: Ne činite ništa na silu.


STRELAC

Tajne Astrologije Strelac

LJUBAV: Prolazni nesklad u ličnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada lestvice previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima. ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

JARAC

Tajne Astrologije Jarac

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena, pa ćete svako malo izlaziti van. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav. KARIJERA: Rešili ste veće poslovne probleme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete graditi nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo verovati. Otvorite se. ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjajte u svoje sposobnosti.

VODOLIJA

Tajne Astrologije Vodolija

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili srećniji. KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače. ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu i besmislu života.


RIBE

Tajne Astrologije Ribe

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi preterivati u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren želeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu. KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro. ZDRAVLJE&SAVET: Budite odmereni u ponašanju.

Pratite nas na: