Tranzit Rx Venere kroz Škorpiju

Tranzit Rx Venere kroz Škorpiju u Vagi do 16-og Novembra

Aleksandra AtlagićVenera u Škorpiji je puna strasti i magične privlačnosti, posesivnosti, ljubomore, želje. Ona je tu u svom egzilu i nikako ne može ponuditi svoju nežnu, prefinjenu i suptilnu stranu ljubavi, znači nije u stanju da tu pruži maksim Venerinog sjaja… Ovo je Venera bez kompromisa! Uništava je ostrašćeno ponašanje i preterivanje u emotivnim reakcijama svakog tipa. Venera u Škorpiji nema slobodnu volju već postupa isključivo po nahođenju Škorpiona!!!
Retrograran hod Kraljice na terenu Škorpije ne donosi puno toga dobrog sem sto izvlači na površinu sve što je zakopano. Iluzija nema.
Zamislite da veze koje dugo traju sa svim svojim problemima kao jedan kanap sa puno čvorova. Upravo je sad momenat da se po tom kanapu prevuče prstima i da se svaki čvor oseti pod jagodicama prstiju, pa i onaj najsitniji! Tako je i sa emotivnim odnosima i problemima koji su potisnuti i koji će odjednom biti aktivirani. Mogu se pojaviti i bivše ljubavi sa kojima su odnosi ostali nedorečeni, i da se napokon prekinu za sva vremena. Ne nasedajte na zamku. Razni štakori ce izmileti na sunce i prikazati svoje pravo štakorsko lice i svo zlo koje su počinili hraneći se tuđim bolom i osećanjima. Ustvari oni su pomolili glavu već u ovih zadnjih par dana stacionarnog stanja planete… AMPUTIRAJTE IH IZ SVOG ŽIVOTA!!!
Ako je Venera loše aspektovana, odnosi koji dugo traju i odolevaju svim udarima i iskušenjima verovatno će biti prekinuti. Bilo bi dobro samo da se nasilje izbegne zbog trenutnog kvadrata Venere sa Marsom!!!
Veze koje su odpočele u zadnih mesec, dva dana doziveće reviziju, a ako ne bude dovoljno strpljenja i tolerancije mogu biti prekinute…
Veze koje kreću u ovoj fazi Rx Venere su zasnovane na strasti i izazovu i nerealnim očekivanjima. Pravu i realnu sliku odnosa imaćete tek za par meseci… Ne očekujte previše…
Venera se odnosi i na sud osim partnerskih odnosa, tako dok se bude tranzitno rx kre
tala kroz Vagu do 16 novembra mnogi pravni postupci će doživeti reviziju a oni koju traju duži period i svoj kraj, pa kako se kome zalomi u zavisnosti od aspekata! 

Za više informacija pozovite vašu Aleksandru Atlagić!

  • Srbija 0906906999
  • BiH BH Telekom 094270403
  • BiH Eronet 094860928
  • BiH Mtel 094593633
  • Švajcarska 0901400001
  • Austrija 0900511602
  • Švedska 09392000337
  • Slovenija 090100111
  • Hrvatska 064600041

 

Pratite nas na: